SDB Groep hoofdsponsor van de Zorgmarathon 2024!

Het grootste sportieve evenement voor de sector Zorg, Welzijn & Sport komt er weer aan. Op vrijdag 27 september 2024 organiseert
Stichting Sportlight de 14e SDB Zorgmarathon.

Namens SDB Groep: “We heten de gehele Nederlandse zorgmarkt welkom op de prachtige locatie Leisurelands te Bussloo. Met dit event willen we de waardering voor zorgverleners vergroten en de zorg samen in beweging brengen.

Wij zijn dan ook extra trots dat SDB Groep al 14 jaar lang hoofdsponsor mag zijn van dit fantastische evenement voor de zorg ♥

Vorig jaar hebben we vol enthousiasme met 4 SDB team van tien collega’s de marathon van 42 kilometer in estafettevorm gelopen. Dit jaar staan we zeker weer aan de startlijn van een nieuw parcours, bestaande uit een ronde van 2,1 km die door iedere deelnemer twee keer gelopen dient te worden. Samen werken aan beweging en vitaliteit, waarbij plezier en gezelligheid voorop staat!

Gaan jullie ook de uitdaging aan en loop samen met jouw collega’s de marathon! Schrijf je team hier in: https://inschrijven.nl/2024/zorgmarathon/. Wij hebben er zin in!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *