27 september 2024

Zorgmarathon

Loop met jouw collega’s de leukste estafette marathon voor de zorgsector!

Inschrijving geopend, klik direct op INSCHRIJVEN of de roze button om jullie team(s) in te schrijven.

Voor het aanmelden van teams maken wij gebruik van inschrijven.nl.

De inschrijvingsprocedure is als volgt:

  1. U schrijft zich als instelling (teamcoördinator) in voor de Zorgmarathon;
  2. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail van de inschrijving en een aantal dagen later de digitale factuur à € 325,00 per team;
  3. Na ontvangst van de betaling ontvangt de teamcoördinator een e-mail met een inlogcode om deelnemers (lopers) toe te voegen op inschrijven.nl
  4. U kunt tot 23 september 2024 deelnemers toevoegen en wijzigen.
  5. Zie onder inschrijfgelden & voorwaarden meer informatie over het totale pakket.
  6. Eventuele lunchpakketten dient u per direct bij de inschrijving aan te geven. Kosten bedragen voor 10 lunchpakketten € 100,00 ex 9% btw. Het lunchpakket is verpakt in een handig/duurzaam draagtasje en bestaat uit een wit puntje met schouderham en een bruin bolletje met jonge kaas, een heerlijke krentenbol en een pakje drinken, een appel en een candy.
  7. U kunt tevens direct een teamtent bestellen, gezellig om met elkaar de dag te beleven. Ook handig als het toevallig wat minder weer is. Kosten voor een teamtent bedragen € 325,00 exclusief 21% btw, inclusief 2 bierbanken, een biertafel en een statafel. De teamtent van 25m2 staat direct aan het parcours. Eigen tent plaatsen (maximaal 5 bij 5 meter) € 60,00 exclusief 21% btw. 
  8. Wenst u informatie over teamkleding, neem gerust contact met info@stichtingsportlight.nl. Run2Day Nijmegen neemt contact met u op.
  9. Na afloop is er voor de lopers en pastaparty à € 20,00 p.p. ex 9% BTW.